Skal du holde fest eller fødselsdag, og mangler du noget lækkert til desserten, så kan vores konditor i Den Lille Bager nu tilbyde gode og lækre konditorkager på alle vores åbningsdage, og ikke blot om fredagen. Kunderne får altså mulighed for at hente konditorkager på alle bageriets åbningsdage.

Et stort udvalg af kager fra vores konditor

Hos Den Lille Bager kommer kunderens interesser forrest. Vores konditor sætter pris på de gode råvarer og godt håndværk, så vores konditorkager er altid lavet fra bunden af og med de lækreste råvarer. Vi sætter en dyd i frisklavede varer, så vores kunder får det bedste af det bedste. Bor du omkring Esbjerg, Varde eller Ribe så kig forbi din lokale konditor og smag vores konditorkager.

Ring til din konditor i forvejen og bestil

Hvis du ønsker, at kende til vores sortiment inden du kører ned i vores bageri, så er du altid velkommen til at ringe i forvejen og spørge vores konditor. Det samme gælder, hvis du skal bestille dine konditorkager i forvejen. Vores telefon har åbent i hele vores åbningstid. Du skal blot ringe på telefon 75 17 28 18, så står vores søde ekspedient klar til at hjælpe dig med konditorkager.