Kagemand

Kagemand hos Den lille bager

Skal du holde fødselsdag for familie og venner, og skal de forkæles med en lækker kagemand, så kan vores bager hos Den Lille Bager hjælpe dig. Vores kagemænd er lækre, og der er helt sikkert nok til hele familien.

En kagemand til fødselaren

Til din næste fødselsdag skal du have en god og lækker kagemand, som kan serveres for alle dine fødselsdagsgæster. Den skal smage hjemmebagt, og der skal være nok til alle. Vores bager ved, hvordan kagemanden skal bankes sammen, og du kan derfor med sikkerhed servere en lækker kagemand for dine gæster. Vores bager elsker at lave kagemænd af flere årsager; de er sjove at lave, og fødselaren bliver særligt glad, når kagemanden hentes.

Kontakt os og bestil

Skal du holde fødselsdag i nærmere fremtid, og skal dine gæster forkæles med en kagemand, som smager hjemmelavet, så kontakt Den Lille Bager og bestil din kagemand. Vores kunder kommer fra Varde, Ribe og Esbjerg for at hente vores lækre kagemænd. Du kan ringe og bestille på 

telefon 75 17 28 18 

 

Kontakt os

Den Lille Bager

Vi startede...

Bageriet startede i 2004 med Gitte Larsen bag disken og en bagermester i bageriet. I 2010 overtager Gitte forretningen helt, og der kommer ny bagersvend til. I 2012 køber Det Lille Bageri forretningen på Storegade. Forretningerne tilhører ikke en kæde, hvilket gør bageriet personligt og betjeningen utrolig hyggelig.

Åbningstider

Mandag - Fredag: 06.00 - 17.00

Lørdag - Søndag: 06.00 - 14.00